Waarom een animatiefilm?

Animatiefilms zijn schetsen die tot leven komen! Het maakt een gevoel los bij de kijker. Wil jij een toekomstige klant overtuigen of aanzetten tot ‘call to action’? Of wil je jouw betrokkenheid vergroten? Dit zijn beiden zaken waar een animatiefilm uitermate geschikt voor is! Complexe informatie, tastbaar maken. Met een animatiefilm kan je jouw campagne na een hoger level brengen!

Wat zijn de productie kosten?

Elke film is anders, daarom houden we van persoonlijk contact en maken altijd een maatwerk voorstel. Gezien elke film anders is in ontwerp, of juist in techniek. Vraag vrijblijvend een voorstel aan.
We horen graag je wensen voor een animatiefilm!

Je kan ons mailen op: info@gebbinkmedia.nl 

 

Levertijd van een animatiefilm?

Afhankelijk van het project-grote, echter is een productietijd van minimaal 3 tot 6 weken normaal voor een animatiefilm van 30/60 seconden.  Ook voor spoed-orders hebben wij tijd, dan kunnen we eventueel met meerdere animators tegelijk eraan werken zodat het tijdig klaar is binnen 2 tot 3 werkweken.

TipTop Schilderwerken 1:18

In opdracht van TipTop hebben we voor de schilderwerken een uitleg animatie gemaakt. Deze film laat zien wat de voordelen zijn en waarom je bij TipTop op het juiste adres bent!

Animatie uitlegfilm Domus Cure  3:14

DomusCure is een innovatief product wat enerzijds ondersteuning biedt aan de thuiszorgmarkt en wat anderzijds een cliënt meer zelfstandigheid geeft. Met de DomusCure app kunnen cliënten communiceren met de mantelzorger/zorgprofessional waardoor hij of zij langer thuis kan blijven wonen en een veiliger gevoel krijgt.