Commercial laten maken?

Een impact middel om onder de aandacht te komen is een commercial. Een commercial laten maken kan voor verschillende manieren ingezet worden. Bijvoorbeeld: TV commercial, online commercial voor op Facebook, YouTube en Instagram.

Gemiddelde commercials duren vaak tussen de 10 en 30 seconden. Soms zijn langere commercials ook goed inzetbaar, voor online. Het belangrijkste is dat de boodschap van begin tot eind overkomt en blijft hangen bij de kijker. Onze ‘Achterhoekse’ en smaakmakende aanpak zorgt ervoor dat er een hoogstaande commercial klaar ligt waar je mee voor de dag kan komen! Zoek je een ouderwetse commercial? Scroll dan naar een andere website, want wij maken next-level commercials waar je tijdloos mee voorruit kan!

Commercial 2.0 - Cinematic
Commercial Informatief

Waarom een commercial?

Zorgt voor een goede naam en naamsbekendheid, bijv op TV

Een sterke commercial zorgt voor meer verkoop of interesse

Een sterkere of hogere marktpositie ten opzichte van concurrenten 

Laat je bedrijf groeien in verbinding en grote van ‘fans’

Kosteloos advies gesprek

Interesse in een commercial, maar wil je eerst vrijblijvend informatie in winnen? Neem gerust contact op en onze adviseur zal je alles vertellen over de mogelijkheden! Gelijk een offerte aanvragen? Dat is mogelijk. Stuur dan een aanvraag naar: info@gebbinkmedia.nl

Kosten & mogelijkheden

Elk project is anders en de kosten van films kunnen daardoor erg van elkaar verschillen. Het is dan ook altijd handig om een, vrijblijvende, offerte aan te vragen per mail naar: info@gebbinkmedia.nl. Elke video word afgestemd op basis van uw wensen, doelstelling en budget. Wij denken graag vrijblijvend mee!

Films voor trouwe fans

Film laten maken?Contact met Jordi

Kantoor: 085 029 0523
Aanvragen: info@gebbinkmedia.nl
Adres: Beatrixpark 22 – 7101BN Winterswijk

DSC00218-768x1024