Obelink en vele andere bedrijven waren je al voor!

Van bedrijfsfilm tot aftermovie. Wij maken smaakmakende films.

Je onderscheiden van concurrenten, die gedachte speelt bij iedere ondernemer. Tegenwoordig is een bedrijfsfilm een belangrijk onderdeel van je website en social media. Hierdoor gaat je vindbaarheid omhoog en krijgen bezoekers van je website een beter beeld waarom ze voor jouw bedrijf moeten kiezen. Maar hoe maak je een indrukwekkende film? Wij helpen je graag!

Promotiefilm – Restaurant De Woord 1:04

Beelden moeten spreken en sfeer ademen! Voor Restaurant De Woord uit het Winterswijkse Corle hebben we een flitsende promotiefilm gemaakt die wordt ingezet op social media en als reclame in de bioscoop.

Wieskamptent – Experience Film 0:45

Wil je kamperen maar heb je geen zin om een tent op te zetten? Huur dan nu een Wiescamptent met privésaniatir, al voor 30 euro per dag!

Aftermovie – Obelink Kampeer Academy 1:40

Een evenement waarbij de enthousiaste beginnende kampeerders in twee dagen de kans kregen om alle ins en outs over het kamperen te leren.

Promotiefilm – Molen Agneta 1:27

Ambachtelijk werk, historisch erfgoed en techniek. Dat zijn sleutelwoorden voor houtzaagmolen Agneta!

Promotiefilm – Echte Bakker en Slager Boenders 1:00

Twee versspecialisten die hun beste krachten bundelden ten behoeve van de klant. Vers en gemak onder één dak was het motto toen en is vandaag nog steeds een ijzersterk wapen.

Promotiefilm – Ristorante Villaggio 1:00

In het hart van Winterswijk, op de markt, Ristorante Villaggio is de ideale plek om een heerlijke middag of avond door te brengen, in het sfeervol ingerichte restaurant of op het mooi centraal gelegen terras.

Aftermovie – Gilsing Wonen Event 1:20

Het Leolux & Pode: Alle expertise bij Gilsing Wonen evenement op 18 februari was een groot succes. We hebben erg genoten van de inspirerende presentatie door Roderick Vos en kijken terug op een geslaagde dag!

Videoclip – Meike Ubbink 4:05

Meike Ubbink. De zangeres uit het Gelderse Bredevoort. Voor Meike hebben we een videoclip gemaakt in  haar hometown voor het nummer: Wat Ik Voel Voor Jou.

Weten waarom TipTop al jaren door ons films laat maken?

Video is de toekomst.

Film neemt onder internetgebruikers in rap tempo toe. Met films heb je veel meer kans om gevonden te worden in zoekmachines. Wil je opvallen en niet achter de feiten aan blijven lopen? Kom dan in actie met een eigen bedrijfsfilm!