Noem het film, of video. Van idee, concept met storytelling tot aan een eindproduct als bedrijfsfilm, commercial of animatiefilm. De basis bij Gebbinkmedia is vooruitstrevende kwaliteit combineren met een boeiend verhaal, wat zorgt voor complete impact. Bij elke opdracht willen we het DNA van de opdrachtgever goed reflecteren in de gewenste eindproduct. We willen met elke geproduceerde video verhalen vertellen, onuitwisbare herinneringen creƫren en iedereen inspireren.

Al onze producties maken we met een specialiseert team van creatieve ervaren filmmakers, editors en 2D-animatie specialisten. Gebbinkmedia bestaat ondertussen ruim 6 jaar en hebben uiteenlopende opdrachtgevers van binnen en buitenland mogen voorzien van high-end video content. Klein tot grotere bedrijven zijn bij ons welkom en denken graag mee om tot een hoogstaand succes te komen.

Over de oprichter.

Op achtjarige leeftijd was de liefde voor beeld en geluid al begonnen bij Jordi. Dag in, dag uit: ieder vrij moment na schooltijd stak hij in het filmen en monteren. Een uit de hand gelopen hobby waarin met passie en plezier de nodige nachtelijke uurtjes werden gemaakt. Langzamerhand werd het serieuzer en maakte Jordi in 2014 zijn debuut als cameraman in het buitenland, voor een tv-programma op de landelijke tv. Met de nodige ervaring van diverse producties voor bedrijven en tv-zenders was het tijd voor een volgende stap, een eigen bedrijf. Aan de keukentafel begonnen en ondertussen doorgegroeid naar een volwaardig videoproductiebedrijf. Inclusief stagiairs en freelancers heeft het bedrijf een omvang met 10 creatieve specialisten die elke dag klaar staan voor uitdagende video's.

https://www.youtube.com/watch?v=hrv3sTYVJr8

Onze beelden zijn o.a. uitgezonden op:

Krantenartikelen.