Filmteam met 10 specialisten

Het ontstaan van Gebbinkmedia
Erkend Leerbedrijf
Het ontstaan van Gebbinkmedia
Het ontstaan van Gebbinkmedia

Gebbinkmedia is ontstaan uit liefde voor het filmvak. Jordi Gebbink had op 8-jarige leeftijd zijn toekomst al bepaald: ‘later word ik filmmaker‘. Op zijn 17e (2013) startte Jordi al Gebbinkmedia. Dat in de kinderschoentjes ontstond thuis aan de keukentafel bij zijn ouders. Na 2-jaar intensief bezig zijn geweest mocht Jordi vanaf 2015 zijn eerste werkplek in gebruik nemen, dit resulteerde in een gestage groei. 2016 kwam de stap naar een eigen kantoor. In 2021 uitgegroeid tot een ruim team van experts. Zowel in expertise als kwaliteit een belangrijke speler geworden. Gebbink is hedendaags een begrip in video wereld. Elke dag word er vanuit passie en liefde voor het vak video’s gemaakt. Jordi en team Gebbink staan elke dag voor jou klaar!

Erkend Leerbedrijf
Het woord 'stagiair' kennen wij niet, wel een echte titel als 'Video specialist'!

Aan de slag tijdens je stage als Video specialist bij Gebbinkmedia? Geen dag is hetzelfde. Je word getraind op alle skills. Een stage is bij ons topsport, je word voorbereid voor het hoogste niveau en je mag werken aan gave videoproducties voor regionale, landelijke en zelfs internationale opdrachtgevers. Ervaring is een pre, alleen niet vereist. Wel is een voorwaarde dat je enorm gemotiveerd bent en openstaat om nieuwe kennis te leren! Verder ga je werken met de meest high-end apparatuur wat er op de wereld is.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?
Mijn verwachtingen hebben Max en Jordi van Gebbink Media ruimschoots waargemaakt. In een korte tijd hebben we in een prettige en professionele samenwerking een creatief concept bedacht. Dit concept heeft Gebbink Media tijdens het schieten van de beelden en het vormgeven van de video echt tot leven weten te blazen. Heel blij mee! Als je op zoek bent naar een club creatieve jonge professionals ben je bij hen aan het juiste adres.
Evelien Damhuis , Executive MBA kandidaat bij Nyenrode Business Universiteit
Gebbinkmedia heeft voor Lebara Mobile prima werk, snel en op tijd geleverd. Gebbinkmedia heeft onze Lebara Valencia voetbalkampen heel knap in een video reportage neergezet. Met een adequate aanpak, laagdrempelig, flexibel hebben we een mooi eindproduct gekregen die we nog lange tijd kunnen blijven gebruiken. Jordi en het team nogmaals bedankt ...
Gert Jan Straatsma, Lebara Mobile
Bij Obbink heeft Jordi samen met zijn team onze bedrijfsfilm geproduceerd. Ons idee was: we willen geen standaard bedrijfsfilm. Ik heb nauw samengewerkt met dit project en het resultaat mag er zijn! Ze hebben een diepgaande passie om een film in perfectie op te leveren! Gebbink is een fijne en een flexibele sparringpartner, om samen tot een creatieve productie te komen. Ik kan Gebbink zeker aanbevelen. Wij zijn in iedere geval weer bezig met nieuwe projecten samen!
Martijn Jansen, Obbink
Mooie film voor het project Leefsamen Achterhoek gemaakt, met o.a. bestuurders van organisaties en gemeenten. Op basis van een kader (zonder uitgeschreven script) zijn zij te werk gegaan. Het resultaat was boven verwachting. #aanrader
Jimmy Korswagen, VNOG
Gebbinkmedia heeft voor het Streekziekenhuis Koningin Beatrix een animatievideo gemaakt over de coronamaatregelen in het ziekenhuis. Dankzij de flexibiliteit en professionaliteit van Jordi en zijn team was het een prettige samenwerking met een goed resultaat!
Leonie Meijer, Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Film laten maken? Contact ons!

Kantoor: 085 029 0523
Aanvragen: info@gebbinkmedia.nl
Adres: Beatrixpark 22 – 7101BN Winterswijk

DSC00218-768x1024