Uitzendbureau in beeld

Til je bureau naar een hoger level!

De economie trekt aan en dus ook de vraag naar arbeidskrachten. Om als uitzendbureau de benodigde mensen aan te trekken wil je je onderscheiden van anderen. Hierin kunnen video’s niet ontbreken. Laat zien wat voor positieve ervaringen je krachten met jou hebben en groei!

Installatiebedrijf Pierik 1:29

Namens TipTop Mensenwerk zijn wij bij Installatiebedrijf Pierik langsgegaan om te kijken hoe de uitzendkrachten er functioneren.

Nijhuis Mitech 1:41

Namens TipTop Mensenwerk zijn wij bij Nijhuis Mitech langsgegaan om te kijken hoe de uitzendkrachten er functioneren.

Aannemersbedrijf Wiggers 1:39

Namens TipTop Mensenwerk zijn wij bij Aannemersbedrijf Wiggers langsgegaan om te kijken hoe de uitzendkrachten er functioneren.

Duidelijke prijsopgave

Bij ons krijg je een duidelijke prijsopgave. Zo krijg je netjes onder ogen wat je zoal kunt verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan!

Duidelijke video

Maak het jezelf niet te lastig. Laat je niet leiden door kleinigheden maar blijf duidelijk! Zo wordt het de klant direct duidelijk wat voor een product of dienst je levert!

Impact

Ons team weet precies hoe jouw video de clicks krijgt die het verdient. Zowel op social media als op je website weten wij hoe jouw klant zich voortbeweegt!

Snelle werkers

Bij ons is uw video ten alle tijden binnen een maand klaar voor oplevering. En dat zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Altijd op de hoogte

Wij houden je altijd op de hoogte van de laatste updates! Zo weet je altijd hoe het ervoor staat en wanneer je de oplevering kunt verwachten.

Kwaliteit

Wij werken met de nieuwste apparatuur zodat jouw video voor een lange tijd houdbaar blijft.