Wat kost een bedrijfsfilm?

Dit is een van de meest gestelde vragen, maar het is helaas ook een vraag waar wij geen antwoord op kunnen geven, wel een indicatie. De investering is afhankelijk van de wensen, eisen en technische en financiële mogelijkheden zijn er vele manieren om bedrijfsfilms te maken. De ene bedrijfsfilm kan in 1 draaidag opgenomen worden, de andere is wellicht meerdagen nodig.

Voor een -ruwe- indicatie of juist pakket prijs waardoor je voorafgaand een vast bedrag kan afspreken en vaste filmuren verwijzen wij graag door na onze video pakketten.

Maken jullie ook luchtbeelden met drones?

Vanuit Gebbinkmedia werken we nauw samen met gespecialiseerde, ervaren piloten die beschikken over de juiste papieren zodat opnames legaal en veilig plaatsvinden.

Op welke resolutie draaien jullie?

Wij werken met de meest geavanceerde camera’s die er op dit moment zijn van Sony. We kunnen films in professionele FHD of 4K (RAW) draaien. Tevens hebben we ook de mogelijkheid om het te filmen in super-slowmotion voor een extreem smooth-effect.

Ik heb eigen beelden, kunnen jullie die monteren?

Nee, helaas monteren wij geen beelden van externe partijen. Wij streven erna om een hoogstaande video te leveren. Om kwaliteit te bewaken hebben wij hiervoor gekozen.

Ik wil een film laten maken, hoelang duurt dit?

Normaal gesproken duurt het maken van een film maximaal 5 werkweken. Bij spoedklussen, mits er snel geschakeld kan worden kunnen we een film binnen 1 of 2 weken opleveren. Voor een helder beeld van onze werkwijze verwijzen wij graag door na ons 5-stappen plan.

Wat is de ideale lengte voor online videocontent?

Wij raden aan om onder de twee minuten video te blijven om het flitsend te houden. De meeste films die wij maken zijn maximaal 1 minuut. Echter kan het ook voorkomen dat bij bepaalde projecten juist een langere speelduur handig is. Dit heeft te maken welke inhoud erin moet, het op basis hiervan ken je bepalen hoelang de daadwerkelijke lengte word.

Met wat voor camera werken jullie?

Wij maken gebruik van meerdere camera’s. Wij draaien gebruikelijk met een Sony PXW-FS7 en 700 camera. Deze gebruiken we in combinatie met een aantal verwisselbare cameralenzen en stabilisatie systemen. Verder hebben we ook licht en geluid equipment die we inzetten. Voor groot en kleine projecten hebben we de juiste materialen in huis. We kunnen hiermee de hoogst mogelijke kwaliteit leveren.

Zijn jullie ook actief buiten Gelderland?

Ja. Wij filmen maandelijks kriskras door heel Nederland. Wij zitten in de Achterhoek, maar werken soms ook over de hele wereld voor uiteenlopende videoproducties. Niks is te gek!

Kunnen we ook productfilms bij jullie opnemen?

Ja, dat kan zeker. We hebben een eigen ruime filmstudio in ons onderkomen waardoor we klein tot grote producten (en wagens) kunnen filmen. Ook kunnen we binnen in de studio combineren met opnames op locatie.

Hoe ziet een draaidag er uit op locatie?

Dat verschilt enorm per klus. We werken wel standaard met een filmscript waar we continue de bewaking over houden. Story-telling is erg belangrijk en werken nauwkeurig een shotlist af. We nemen de tijd voor het beste shot, we gaan namelijk voor kwaliteit en niet voor kwantiteit! Overuren zullen wij ook nooit doorbereken en zijn voor onze eigen rekening. Nadat alles is gedraaid zullen we op locatie ook alle beelden terug bekijken zodat we zeker weten dat we niks zijn vergeten en dat we alles in volledigheid beschikken. Verder dat we erg kritisch zijn over ons eigen werk, zijn we ook erg gezellig 😉

FAQ

– Veel gestelde vragen over bedrijfsfilms, commercials en andere audiovisuele producties.

Neem contact op met Jordi

Trotste eigenaar en cameraman

Bel: 06- 307 75 281