Weddingmovie laten maken

Laat jullie bruiloft voor in den eeuwigheid vastleggen door onze videospecialisten. Een complete weddingmovie kan al vanaf €1500

Klik voor meer video'sKlik hier voor onze werkwijze
Tips & informatie over een bruiloft film

Video

Heeft u fragmenten, van buiten de bruiloft om, die u in de film verwerkt hebt? Lever ze aan!

Muziek

Lever de door u gewenste muziek bij ons aan zodat de film de sfeer uitademend wat past bij jullie.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding, is het halve werk. Graag komen we voorafgaand langs op locatie om de wensen en behoeften door te nemen en vervolgens pas over te gaan op actie!

Aanlevering en premiere

Bij ons is uw video ten alle tijden binnen een maand klaar voor oplevering. Graag nodigen we jullie uit om de film te bekijken in onze eigen mini bioscoop voor een onvergetelijke beleving!

Kwaliteit

Vooruitstrevende kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons heeft u de keuze uit Full HD en 4K en Superslowmotion.

Beschikbaar & Flexibiliteit

Wij zijn beschikbaar door heel Nederland en daarbuiten. We filmen op elk gewenst tijdstip, flexibiliteit vinden wij belangrijk om tot het beste resultaat te komen!

Recensie over de weddingmovie

“Wij zijn op 1 september getrouwd. We waren er al vrij snel over uit dat we deze dag ook op video vast wilden laten leggen. Na een tip van onze fotografe kwamen we bij Gebbink media. We hebben allereerst een afspraak gepland om kennis te maken en onze wensen te bespreken. Dit eerste gesprek hebben we als heel prettig ervaren. Na het zien van onder andere de promofilmpjes waren we ervan overtuigd dat er kwaliteit geleverd zou worden. Daarnaast konden ze aan onze wens voldoen om ook drone opnames te maken. Jordi straalt bovendien rust en vertrouwen uit. We hebben van begin tot eind heel goed contact gehad. Voor ons is het heel belangrijk dat we er een goed gevoel bij hebben. Je laat toch iemand dicht bij komen op een voor ons hele persoonlijke dag. We zijn allebei geen types die normaal gesproken graag op de voorgrond treden en kunnen ons soms ook ongemakkelijk voelen met een camera direct in ons gezicht. Maar doordat het team van Gebbink media de hele dag op de achtergrond aanwezig was hebben ze alles vastgelegd zonder dat we het echt door hadden. We hebben daardoor de relaxte en ongedwongen sfeer die er die dag heerste ook volledig terug kunnen zien op beeld.

We werden een paar weken na de bruiloft uitgenodigd in het bioscoopzaaltje bij Gebbink media om met ons gezin de film te komen bekijken. Dat was een hele leuke ervaring, onze kinderen vonden het ook geweldig om met popcorn erbij te kijken naar de film waar ze zelf een hoofdrol in spelen. We hebben twee video's ontvangen, een lange en korte versie. Ze zijn beide prachtig geworden. De muziek die werd gespeeld tijdens de ceremonie en met de openingsdans is er onder gemonteerd, dat maakt het voor ons nog specialer en persoonlijker. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en het prettige contact. We kunnen ze dan ook zeker aanbevelen aan andere bruidsparen. We zijn heel blij dat Gebbink media onze onvergetelijke dag heeft vastgelegd, zo kunnen we nog heel lang nagenieten. ”

Hanneke Klein IkinkBruidspaar 2018