Werken bij Gebbink

Werken bij Gebbink betekent topsport op het hoogste niveau. Elke dag maken we video’s voor uiteenlopende opdrachtgevers en proberen we het beste van het beste te produceren, met oog voor detail en next-level creativiteit. Ben je een ervaren creatieve filmmaker, editor of animator en wil je ons team versterken? Regelmatig zoeken wij versterking door de gestage groei. Stuur een vrijblijvende sollicitatie naar: jordi@gebbinkmedia.nl en wie weet eten we een bak popcorn bij ons op kantoor. Zoet of zout?

WERKEN OF STAGE BIJ GEBBINK

Op dit moment hebben we vacatures voor 2022 – 2023.
Deze staan onderaan deze pagina vermeld.  

Het komt regelmatig voor dat we bij drukkere periodes nieuw talent zoeken. Wil je dolgraag ons team versterken en wil je ons omverblazen met je expertise? Bij interesse motivatie + CV mailen naar: info@gebbinkmedia.nl

 

Dit is Gebbink

Filmmakers met een smaakmakend randje. Wij zijn overtuigd in de kracht van video! Van bedrijfsfilms tot aan animaties. Wij maken op het hoogste niveau producties waar bedrijven achter staan. De basis bij Gebbink is high-end kwaliteit combineren met originele verhalen, wat resulteert in complete impact. We willen met elke video verhalen vertellen, onuitwisbare herinneringen creëren en iedereen inspireren. Beleving vinden wij één van de belangrijkste ingrediënten bij de oplevering van een film! Zo komen we na het produceren van een film, deze opleveren met een mobiele bioscoop genaamd ‘Cinevan’! Al onze videoproducties maken we met een gespecialiseerd team van creatieve filmmakers, editors en animatie specialisten. Wij zien ons werk als topsport en willen het beste van het beste produceren, met oog voor detail en next-level technieken.  Dit is Gebbinkmedia!

Het woord stagiair kennen wij niet!

Aan de slag tijdens je stage als Video specialist bij Gebbinkmedia? Geen dag is hetzelfde. Je word getraind op alle skills. Een stage is bij ons topsport, je word voorbereid voor het hoogste niveau en je mag werken aan gave videoproducties voor regionale, landelijke en zelfs internationale opdrachtgevers. Ervaring is een pre, alleen niet vereist. Wel is een voorwaarde dat je enorm gemotiveerd bent en openstaat om nieuwe kennis te leren! Verder ga je werken met de meest high-end apparatuur wat er op de wereld is.

In 2 minuten weet je wie wij zijn! Bekijk hier onze film
WAAROM GEBBINKMEDIA?

Aantal feiten op een rij.. .

  1. De beste lunches uit de Achterhoek
  2. Sportieve middagpauzes (tafelvoetballen)
  3. Eigen werkplek met de beste apparatuur
  4. Werken met high-end equipement
  5. Goede stage voorwaarden (flexibiliteit)
  6. Kans op een baan na stage-periode
STAGE BIJ GEBBINK 

Periode 2021 & 2022

Openstaande stage-vacatures:

1x Media vormgever / Animatie
1x Marketing & Communicatie
1x AV-Specialist of HBO gerelateerd

Bij interesse motivatie + CV mailen naar: info@gebbinkmedia.nl

Werken bij Gebbink?
Contact ons!

Kantoor: 085 029 0523
Aanvragen: info@gebbinkmedia.nl
Adres: Beatrixpark 22 – 7101BN Winterswijk

DSC00218-768x1024