Gebbinkmedia

Werken bij Gebbink

Werken bij Gebbink betekent topsport op het hoogste niveau. Elke dag maken we video’s voor uiteenlopende opdrachtgevers en proberen we het beste van het beste te produceren, met oog voor detail en next-level creativiteit. Ben je een ervaren creatieve filmmaker, editor of animator en wil je ons team versterken? Regelmatig zoeken wij versterking door de gestage groei. Stuur een vrijblijvende sollicitatie naar: jordi@gebbinkmedia.nl en wie weet eten we een bak popcorn bij ons op kantoor. Zoet of zout?

WERKEN OF STAGE BIJ GEBBINK

Op dit moment hebben we vacatures voor eind 2021 – 2022.
Deze staan onderaan deze pagina vermeld.  

Het komt regelmatig voor dat we bij drukkere periodes nieuw talent zoeken. Wil je dolgraag ons team versterken en wil je ons omverblazen met je expertise? Bij interesse motivatie + CV mailen naar: info@gebbinkmedia.nl

 

In 1 minuut weet je wie wij zijn! Bekijk hier onze film

Het woord stagiair kennen wij niet!

Aan de slag tijdens je stage als Video specialist bij Gebbinkmedia? Geen dag is hetzelfde. Je word getraind op alle skills. Een stage is bij ons topsport, je word voorbereid voor het hoogste niveau en je mag werken aan gave videoproducties voor regionale, landelijke en zelfs internationale opdrachtgevers. Ervaring is een pre, alleen niet vereist. Wel is een voorwaarde dat je enorm gemotiveerd bent en openstaat om nieuwe kennis te leren! Verder ga je werken met de meest high-end apparatuur wat er op de wereld is.

Dit is Gebbink

Gebbinkmedia is ontstaan uit liefde voor het filmvak. Jordi Gebbink had op 8-jarige leeftijd zijn toekomst al bepaald: ‘later word ik filmmaker‘. Op zijn 17e (2013) startte Jordi al Gebbinkmedia. Dat in de kinderschoentjes ontstond thuis aan de keukentafel bij zijn ouders. Na 2-jaar intensief bezig zijn geweest mocht Jordi vanaf 2015 zijn eerste werkplek in gebruik nemen, dit resulteerde in een gestage groei. 2016 kwam de stap naar een eigen kantoorruimte. In 2021 uitgegroeid tot een ruim team van experts. Zowel in expertise als kwaliteit een belangrijke speler geworden in videoproductie wereld. Gebbinkmedia is hedendaags een begrip in NederlandElke dag word er vanuit passie en liefde voor het vak video’s gemaakt.

Voor deze merken maken we films!

WAAROM GEBBINKMEDIA?

Aantal feiten op een rij.. .

  1. De beste lunches uit de Achterhoek
  2. Sportieve middagpauzes (tafelvoetballen)
  3. Eigen werkplek met de beste apparatuur
  4. Werken met high-end equipement
  5. Goede stage voorwaarden (flexibiliteit)
  6. Kans op een baan na stage-periode
STAGE BIJ GEBBINK 

Periode 2021 augustus – januari 2022

Openstaande stage-vacatures:

1x Media vormgever / Animatie
1x Marketing & Communicatie
1x AV-Specialist of HBO gerelateerd

Bij interesse motivatie + CV mailen naar: info@gebbinkmedia.nl

Werken bij Gebbink?
Contact ons!

Kantoor: 085 029 0523
Aanvragen: info@gebbinkmedia.nl
Adres: Beatrixpark 22 – 7101BN Winterswijk

DSC00218-768x1024