Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken die leidt tot meer business en bereik! Door een goede bedrijfsfilm te laten maken kun je kort en krachtig een helder beeld voor de doelgroep schetsen. Dit zorgt voor meer vertrouwen, merkwaarde verhoging en omzet.

Onze ervaren video experts maken voor elk bedrijf een passende frisse bedrijfsfilm die gezien mag worden aan het grote publiek! Wij denken graag out of the box zodat we altijd het beste van het beste presteren. Daarnaast zullen wij nadat de bedrijfsfilm is opgeleverd kosteloos begeleiding aanbieden met het assisteren van de distributie van de films. Hierdoor ben je gegarandeerd dat de bedrijfsfilm op de juiste kwaliteit en bereik word weggezet.

Bedrijfsfilm laten maken door Gebbinkmedia

Omdat wij graag met uw video-strategie meedenken, geven wij interessante korting op videopakketten vanaf drie video’s of meer. Bent u nieuwsgierig naar de prijzen van een bedrijfsfilm laten maken of naar onze pakketkortingen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via info@gebbinkmedia.nl of download onze pakketten.

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN? KLIK HIER VOOR ONZE ALL-IN PAKKETTEN

“Gebbinkmedia heeft voor ABB Interieurbouw de bedrijfsfilm gemaakt, in deze film heeft hij prima vastgelegd wie en wat wat wij zijn. Ook heeft hij oog voor detail waar wij al meubelmakers ook dagelijks mee te maken hebben. Er is een een kort tijdbestek perfect en vakkundig werk geleverd in overleg met ons als opdrachtgever. Het gehele team van Gebbinkmedia nogmaals bedankt.”

Roy AssinkABB interieurbouw BV

Contactpersoon: Jordi

Video Expert | Nu bereikbaar

Bel ons: 085 029 0523

Of mail: info@gebbinkmedia.nl

WAAROM GEBBINKMEDIA?

 

Meer dan 500 unieke video’s en meer dan 10+ jaar ervaring

Vrijblijvende informatie omtrent strategie en distributie met maatwerk videomarketing (inclusief bij afnemen video pakket gold)

Voor elk budget bieden wij verbluffende exclusieve kwaliteit (4K of 6K) en een première bij ons of op locatie met onze eigen mini bioscoop

Klanten beoordelen ons met een dikke 8+ voor kwaliteit en servicegraad

Vaste (pakket) prijs voor elke videoproductie, project-prijs voor elke videoproductie zonder nacalculatie.

WAAROM EEN BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN?

 

Je wilt uitleggen waarom je beter bent dan je concurrent of juist laten zien waarom je bedrijf uniek is en hoogwaardige kwaliteit levert.

Bedrijfsfilm ondersteuning voor beurzen of presentaties, laat een onuitwisbare indruk achter bij bezoekers of mogelijk potentiële klanten

Je wilt meer omzet genereren en bereik vergroten voor je merk of bedrijf

Een nieuwe doelgroep bereiken of juist vergroten online en offline

Je wilt de website en online kanalen verfraaien met fris video content waardoor je serieuzer word genomen en vindbaarheid omhoog gaat

+ Bedrijfsfilm presentatie in onze mobiele bioscoop