Bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm laten maken die leidt tot meer business en bereik! Door een goede bedrijfsfilm te laten maken kun je kort en krachtig een helder beeld voor de doelgroep schetsen. Dit zorgt voor meer vertrouwen, merkwaarde verhoging en omzet.

Onze ervaren video experts maken voor elk bedrijf een passende frisse bedrijfsfilm die gezien mag worden aan het grote publiek! Wij denken graag out of the box zodat we altijd het beste van het beste presteren. Daarnaast zullen wij nadat de bedrijfsfilm is opgeleverd kosteloos begeleiding aanbieden met het assisteren van de distributie van de films. Hierdoor ben je gegarandeerd dat de bedrijfsfilm op de juiste kwaliteit word weggezet. Vanaf nu produceren we alle bedrijfsfilms op 4K of 6K High-end kwaliteit, hierdoor kan een film jarenlang mee zonder dat het gedateerd oogt. Het is tijd voor de nieuwe vooruitstrevende kwaliteit: welkom in de wereld van 4K of 6K-kwaliteit bedrijfsfilms!

STAP 2: KLIK HIER OM CONTACT OP TE NEMEN VOOR EEN BEDRIJFSFILM

Jordi Gebbink

Video Expert | 06 30775281

Bedrijfsfilm offerte?

info@gebbinkmedia.nl

“Gebbinkmedia heeft voor ABB Interieurbouw de bedrijfsfilm gemaakt, in deze film hebben ze prima vastgelegd wie en wat wat wij zijn. Ook heeft Gebbinkmedia oog voor detail waar wij al meubelmakers ook dagelijks mee te maken hebben. Er is een een kort tijdbestek perfect en vakkundig werk geleverd in overleg met ons als opdrachtgever. Het gehele team nogmaals bedankt.”

Roy AssinkABB interieurbouw BV

WAAROM GEBBINKMEDIA?

 

Meer dan 500 unieke video’s en meer dan 10+ jaar ervaring

Vrijblijvende informatie omtrent strategie en distributie met maatwerk videomarketing (inclusief bij afnemen video pakket gold)

Voor elk budget bieden wij verbluffende exclusieve kwaliteit (4K of 6K) en een première bij ons of op locatie met onze eigen mini bioscoop

Klanten beoordelen ons met een dikke 8+ voor kwaliteit en servicegraad

Vaste (pakket) prijs voor elke videoproductie, project-prijs voor elke videoproductie zonder nacalculatie.

WAAROM EEN BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN?

 

Je wilt uitleggen waarom je beter bent dan je concurrent of juist laten zien waarom je bedrijf uniek is en hoogwaardige kwaliteit levert.

Bedrijfsfilm ondersteuning voor beurzen of presentaties, laat een onuitwisbare indruk achter bij bezoekers of mogelijk potentiële klanten

Je wilt meer omzet genereren en bereik vergroten voor je merk of bedrijf

Een nieuwe doelgroep bereiken of juist vergroten online en offline

Je wilt de website en online kanalen verfraaien met fris video content waardoor je serieuzer word genomen en vindbaarheid omhoog gaat

+ Bedrijfsfilm presentatie in onze mobiele bioscoop