Drag

Hi! How can we help You?

Een bedrijfsfilm laten maken die leidt tot meer business en bereik! Door een goede bedrijfsfilm te laten maken kun je kort en krachtig een helder beeld voor de doelgroep schetsen. Dit zorgt voor meer vertrouwen, merkwaarde verhoging en omzet. Onze ervaren video experts maken voor elk bedrijf een passende frisse bedrijfsfilm die gezien mag worden aan het grote publiek!

Animatiefilms zijn schetsen die tot leven komen! Het maakt een gevoel los bij de kijker. Wil jij een toekomstige klant overtuigen of aanzetten tot ‘call to action’? Of wil je jouw betrokkenheid vergroten? Dit zijn beiden zaken waar een animatiefilm uitermate geschikt voor is! Complexe informatie tastbaar maken. Met een animatiefilm kan je jouw campagne naar een hoger level brengen!

Een timelapse is de perfecte manier om een langdurig proces in enkele minuten of seconden te laten zien. Gebbink Media is de specialist op het gebied van timelapse projecten. Met onze duurzame timelapse camera’s (die zichzelf opladen met zonnepaneel) zullen we in een verbluffende kwaliteit (6K kwaliteit) alles vastleggen en realtime in te zien via het GM-Dashboard.

Videomarketing is booming! Dat is niet zonder reden. Goede video’s leveren veel op. Hierin is kwaliteit en inhoud belangrijk. Beide moeten in evenwicht staan, dit is de succesfactor in video campagnes en content strategie. Graag denken we mee om passende projecten te maken. Van conversie, imago boost tot bereik vergroten.