Mijn verwachtingen hebben Max en Jordi van Gebbink Media ruimschoots waargemaakt. In een korte tijd hebben we in een prettige en professionele samenwerking een creatief concept bedacht. Dit concept heeft Gebbink Media tijdens het schieten van de beelden en het vormgeven van de video echt tot leven weten te blazen. Heel blij mee! Als je op zoek bent naar een club creatieve jonge professionals ben je bij hen aan het juiste adres.
Evelien Damhuis , Executive MBA kandidaat bij Nyenrode Business Universiteit
Gebbinkmedia heeft voor Lebara Mobile prima werk, snel en op tijd geleverd. Gebbinkmedia heeft onze Lebara Valencia voetbalkampen heel knap in een video reportage neergezet. Met een adequate aanpak, laagdrempelig, flexibel hebben we een mooi eindproduct gekregen die we nog lange tijd kunnen blijven gebruiken. Jordi en het team nogmaals bedankt ...
Gert Jan Straatsma, Lebara Mobile
Bij Obbink heeft Jordi samen met zijn team onze bedrijfsfilm geproduceerd. Ons idee was: we willen geen standaard bedrijfsfilm. Ik heb nauw samengewerkt met dit project en het resultaat mag er zijn! Ze hebben een diepgaande passie om een film in perfectie op te leveren! Gebbink is een fijne en een flexibele sparringpartner, om samen tot een creatieve productie te komen. Ik kan Gebbink zeker aanbevelen. Wij zijn in iedere geval weer bezig met nieuwe projecten samen!
Martijn Jansen, Obbink
Mooie film voor het project Leefsamen Achterhoek gemaakt, met o.a. bestuurders van organisaties en gemeenten. Op basis van een kader (zonder uitgeschreven script) zijn zij te werk gegaan. Het resultaat was boven verwachting. #aanrader
Jimmy Korswagen, VNOG
Gebbinkmedia heeft voor het Streekziekenhuis Koningin Beatrix een animatievideo gemaakt over de coronamaatregelen in het ziekenhuis. Dankzij de flexibiliteit en professionaliteit van Jordi en zijn team was het een prettige samenwerking met een goed resultaat!
Leonie Meijer, Streekziekenhuis Koningin Beatrix
Gebbink heeft voor Abb Interieurbouw de bedrijfsfilm gemaakt, in deze film heeft hij prima vastgelegd wie en wat wat wij zijn. Ook heeft hij oog voor detail waar wij al meubelmakers ook dagelijks mee te maken hebben. Er is een een kort tijdbestek perfect en vakkundig werk geleverd in overleg met ons als opdrachtgever. Jordi en het gehele team van Gebbink Media nogmaals bedankt.
Roy Assink, Directeur ABB Interieurbouw BV
Gebbink's filmteam heeft de volledige heritage video van Eysing verzorgd. Wij hebben samengewerkt aan een buitenlandse productie. Met zijn team heeft hij uitstekend werk geleverd voor zowel camerawerk als editing. Professioneel, snelle communicatie en flexibel. Kortom, een fijne samenwerking.Jordi en het gehele team van Gebbink Media nogmaals bedankt.
Stijn Smit , Operations & Improvement Coordinator bij Eysing
Sinds een aantal jaren maakt deze jonge ondernemer de succesvolle bedrijfsfilmpjes voor TipTop met hierbij gemiddeld tussen de 20 en 30 duizend vieuws. Jong , creatief en meedenkend zijn de sleutelwoorden voor Jordi. IK kan hem dan ook bij een ieder aanbevelen.
Osman Abbadi , Algemeen directeur bij TipTop Schoonmaakdiensten
Gebbinkmedia heeft voor de VVD Aalten meerdere promotiefilmpjes voor de gemeenteraadsverkiezingen gemaakt. Jordi is erg flexibel en komt met goede adviezen voor personen die niet gewend zijn om voor de camera te staan. Over het resultaat waren wij zeer tevreden en werd binnen enkele dagen opgeleverd. Reden om hem ook gelijk te vragen voor een vervolgopdracht. Wij hebben veel complimenten gekregen over de filmpjes. Wij zullen dan ook zeker in de toekomst weer beroep op zijn professie doen.
Gerbert Navis, VVD Aalten