Drag

Hi! How can we help You?

John Doe
John Doe@username
Lees verder
Bij Obbink heeft Jordi samen met zijn team onze bedrijfsfilm geproduceerd. Ons idee was: we willen geen standaard bedrijfsfilm. Ik heb nauw samengewerkt met dit project en het resultaat mag er zijn! Ze hebben een diepgaande passie om een film in perfectie op te leveren! Gebbink is een fijne en een flexibele sparringpartner, om samen tot een creatieve productie te komen. Ik kan Gebbink zeker aanbevelen. Wij zijn in iedere geval weer bezig met nieuwe projecten samen!
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next
Leonie Meijer
Leonie Meijer Streekziekenhuis Koningin Beatrix
Lees verder
Gebbinkmedia heeft voor het Streekziekenhuis Koningin Beatrix een animatievideo gemaakt over de coronamaatregelen in het ziekenhuis. Dankzij de flexibiliteit en professionaliteit van Jordi en zijn team was het een prettige samenwerking met een goed resultaat!
Evelien Damhuis
Evelien DamhuisExecutive MBA kandidaat bij Nyenrode Business Universiteit
Lees verder
Mijn verwachtingen hebben Max en Jordi van Gebbink Media ruimschoots waargemaakt. In een korte tijd hebben we in een prettige en professionele samenwerking een creatief concept bedacht. Dit concept heeft Gebbink Media tijdens het schieten van de beelden en het vormgeven van de video echt tot leven weten te blazen. Heel blij mee! Als je op zoek bent naar een club creatieve jonge professionals ben je bij hen aan het juiste adres.
Jimmy Korswagen
Jimmy KorswagenVeiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG)
Lees verder
Mooie film voor het project Leefsamen Achterhoek gemaakt, met o.a. bestuurders van organisaties en gemeenten. Op basis van een kader (zonder uitgeschreven script) zijn zij te werk gegaan. Het resultaat was boven verwachting. #aanrader
Gert Jan Straatsma
Gert Jan Straatsma Lebara Mobile
Lees verder
Gebbinkmedia heeft voor Lebara Mobile prima werk, snel en op tijd geleverd. Gebbinkmedia heeft onze Lebara Valencia voetbalkampen heel knap in een video reportage neergezet. Met een adequate aanpak, laagdrempelig, flexibel hebben we een mooi eindproduct gekregen die we nog lange tijd kunnen blijven gebruiken. Jordi en het team nogmaals bedankt ...